06 - 38 010 276
info@allaboutcooking.nl

elk evenement een culinaire topper

All About Cooking

Maak van uw etentje iets bijzonders met een kok aan huis in Amsterdam

Wilt u een zakelijke relatie uitnodigen voor een mooi diner thuis? Of wilt u uw geliefde aan uw eigen eettafel verrassen met een schitterend menu? Dan biedt All About Cooking een fantastische kok aan huis in Amsterdam. Ook als u zelf geweldig kunt koken, is dit een goed idee. U kunt zich namelijk volledig richten op het gezelschap, terwijl onze chef al het werk doet. Bovendien weten wij zeker dat hij ook de doorgewinterde hobbykok weet te verrassen met mooie gerechten.

Gember en citroen

Wij
staan voor u klaar

Bekijk events

Kies voor onze bevlogen chef aan huis in Amsterdam

Onze chef-kok, Marco Krispijn, is niet de eerste de beste. Een jarenlange ervaring in toprestaurants en pure passie voor het kookvak zorgen ervoor dat hij graag met allerlei kooktechnieken werkt. Zo kan hij als kok aan huis in Amsterdam heel goed met uw gasstel overweg, of zelf een stoere Big Green Egg meenemen en in uw tuin heerlijke dingen bereiden. Dat hij een ster is in zijn vak, heeft hij overigens al uitgebreid bewezen tijdens culinaire wedstrijden. Zijn prijzenkast staat namelijk vol met mooie awards!

Uw kok aan huis in Amsterdam voor allerlei gelegenheden

All About Cooking kan u op verschillende manieren helpen met een chef aan huis in Amsterdam. Van een mooi familiediner tot en met een gezellige BBQ-lunch met vrienden: het worden allemaal geweldige culinaire belevenissen met uw eigen tijdelijke priv├ękok. Ook kunt u voor een kok aan huis in Amsterdam kiezen als u een feestje hebt. Wilt u uw verjaardag goed vieren met een culinair hoogtepunt? Of uw nieuwe huis inwijden met een stijlvolle housewarming party met een elegant etentje? Marco Krispijn maakt de gerechten met plezier en flair.

Ontdek meer informatie over de diensten van All About Cooking

 

Wanneer u een mooie lunch of diner wilt organiseren, dan denken wij graag met u mee. Ook kan All About Cooking een demonstratie of workshop verzorgen. Ontdek dus snel meer over de mogelijkheden van een kok aan huis in Amsterdam en bel naar 06-38010276 of stel uw vraag via het contactformulier!

All About Cooking