06 - 38 010 276
info@allaboutcooking.nl

elk evenement een culinaire topper

All About Cooking

Catering in Amsterdam-Noord: ontdek de diensten van All About Cooking

Woont u in Amsterdam en geeft u een feestje of organiseert u een evenement? All About Cooking kan al uw catering in Amsterdam-Noord verzorgen. Wij zijn inzetbaar voor allerlei soorten happenings. Misschien wilt u een mooi menu thuis laten bereiden voor uw beste vrienden? Of heeft u een belangrijke zakelijke bespreking waarbij u een toplunch op de zaak wilt aanbieden? Vraag het All About Cooking en alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Gember en citroen

Wij
staan voor u klaar

Bekijk events

Maak kennis met onze topkok

Bij All About Cooking zijn we van alle markten thuis. Onze veelzijdig chef-kok Marco Krispijn kookt met gemak een schitterend 6 gangenmenu. Net zo makkelijk vindt u hem achter de BBQ, waar hij het vlees precies goed gaar grilt. Ook is Marco Krispijn een ster in het hanteren van de Big Green Egg. Hij bakt er zelfs de heerlijkste cakejes mee. Dus voor uw catering in Amsterdam-Noord zit u van het voor- tot het nagerecht bij ons goed.

Catering in Amsterdam-Noord: van buffet tot kookdemonstratie

Zijn veelzijdigheid en deskundigheid heeft Marco Krispijn te danken aan zijn jarenlange ervaring in toprestaurants en een enorme passie voor het koken. Dat kunt u onder andere zien aan de indrukwekkende serie culinaire prijzen die hij heeft gewonnen. Marco Krispijn gaat verder dan alleen het verzorgen van de catering in Amsterdam-Noord. Hij denkt graag mee over creatieve culinaire oplossingen voor uw feest of evenement, zoals een leuke kookdemonstratie of boeiende workshop.

Catering in Amsterdam: van zuid tot noord is All About Cooking de juiste partner

 

Behalve in het noorden van de hoofdstad kunnen wij ook uw catering in Amsterdam-Zuid verzorgen. Verder opereert All About Cooking ook in de omgeving van Amsterdam. U kunt ons boeken voor particuliere huwelijksfeesten, verjaardagen en nog veel meer. Ook voor de zakelijke markt, zoals bedrijfsfeesten, verzorgen wij graag de catering. Verder zijn wij goed in de culinaire aankleding van sportevenementen. Meer informatie kunt u krijgen via het contactformulier. Of boek direct een catering in Amsterdam-Noord of Amsterdam-Zuid via 06-38010276!

All About Cooking