06 - 38 010 276
info@allaboutcooking.nl

elk evenement een culinaire topper

All About Cooking

Dé BBQ-cateraar van Amsterdam

BBQ’en geeft een absoluut partygevoel. Of het nu gaat om een sportevenement of een feestje in de achtertuin: met een vuurtje en lekker eten wordt het echt een speciale belevenis. Een perfecte BBQ met unieke en goed bereide gerechten is echter veel werk. Laat All About Cooking het daarom voor u regelen. Wij bieden namelijk een tot in de puntjes verzorgde BBQ in Amsterdam en omgeving.

Gember en citroen

Wij
staan voor u klaar

Bekijk events

BBQ-cateraar in Amsterdam: van optimale hamburgers tot culinaire specialiteiten

Van salades tot en met de hamburgers: wij presenteren alles in stijl aan uw gasten. Of wilt u BBQ-gerechten op hoog culinair niveau? Onze chef-kok Marco Krispijn heeft een hele serie kookwedstrijden gewonnen en daarmee bewezen een topkok te zijn. Behalve dat het vlees precies goed is gegrild, kunt u er ook op rekenen dat de desserts hemels zijn. Zoekt u dus een BBQ-cateraar in Amsterdam voor een chic feestje in uw tuin of op een andere locatie? Laat uw gasten dan smullen van de culinaire kunsten van onze chef.

BBQ-service aan huis voor ontspannen feestvieren in Amsterdam

Vergeet de boodschappen, het marineren, de groentes snijden en nog zoveel andere dingen die nodig zijn voor het organiseren van een BBQ. All About Cooking neemt dat allemaal uit uw handen. Als BBQ-cateraar in Amsterdam verzorgen wij alles van A tot Z. Zo kunt u zich rustig verheugen op de party of het diner. Bovendien heeft u tijdens het samenzijn met uw gasten de tijd om u te ontspannen, want de catering is geregeld.

Bestel een compleet verzorgde BBQ in Amsterdam

 

U kunt onze BBQ-service aan huis in Amsterdam voor allerlei soorten evenementen boeken. Misschien wilt u een intiem feestje geven voor uw verjaardag met mooie gerechten van de BBQ? Of organiseert u een sporttoernooi en komen er honderden mensen? Niet is ons te gek. Bovendien denken wij graag met u mee over creatieve oplossingen voor het organiseren van uw BBQ. Bel voor meer informatie naar 06-38010276. Of reserveer gewoon direct de BBQ-cateraar van Amsterdam via ons contactformulier!

All About Cooking