06 - 38 010 276
info@allaboutcooking.nl

elk evenement een culinaire topper

All About Cooking

Organiseer een superetentje met catering voor een diner in Amsterdam

Een diner geven, is iets om naar uit te kijken. Behalve als u geen tijd heeft of niet zo’n ster bent in de keuken. Deze problemen lost u eenvoudig op met catering voor een diner in Amsterdam, verzorgd door All About Cooking. Onze chef-kok Marco Krispijn biedt uw gasten het ene mooi culinaire gerecht na het andere aan, terwijl u gezellig meegeniet.

Gember en citroen

Wij
staan voor u klaar

Bekijk events

Voor binnen en buiten: wij maken mooie culinaire verrassingen

All About Cooking is inzetbaar voor allerlei soorten diners. Zo kunnen wij voor een gezellig outdoor event in de tuin zorgen met onze Big Green Egg. Of we nemen de BBQ mee. Wilt u liever een stijlvol diner in de eetkamer? Ook dan bieden wij een hoge culinaire service. Behalve dat de gerechten heerlijk smaken, maakt Marco Krispijn er oogstrelende presentaties van.

Een kok met passie voor een catering diner in Amsterdam

Wanneer u bij All About Cooking kiest voor een catering diner in Amsterdam, dan kookt een chef-kok van topklasse voor u. Marco Krispijn heeft namelijk zijn sporen ruimschoots verdiend in allerlei hoogstaande restaurants. Ook heeft hij vele culinaire prijzen gewonnen. Onze chef heeft dus écht een grote liefde voor het koken en laat zijn passie graag zien tijdens uw diner. Ook kunt u hem inhuren voor kookdemonstraties en workshops.

Geef met All About Cooking uw ideale diner

 

Wilt u graag iets speciaals maken van uw etentje? Boek dan een catering diner in Amsterdam van All About Cooking. Heeft u culinaire speciale wensen? Vertel het ons dan vooral, want wij zorgen graag voor mooie creatieve oplossingen. Bel voor meer informatie naar 06-38010276 of stel eenvoudig uw vraag via het contactformulier!

All About Cooking