06 - 38 010 276
info@allaboutcooking.nl

elk evenement een culinaire topper

All About Cooking

Heerlijke catering in Amsterdam voor de lunch

Midden op de dag écht lekker eten in de hoofdstad zonder naar een restaurant te gaan? Dat kan met onze catering in Amsterdam voor de lunch. De chef-kok van All About Cooking, Marco Krispijn, bereidt voor u en uw gezelschap dan een heerlijk maal op locatie. Dat kan in de buitenlucht, maar ook binnen in bijvoorbeeld een kantine of bij u thuis.

Gember en citroen

Wij
staan voor u klaar

Bekijk events

Kies de catering die u wilt

Van zakelijk tot privé: wij verzorgen allerlei soorten lunches. Heeft u bijvoorbeeld een presentatie van uw bedrijf? All About Cooking kan dan een mooi lunchbuffet verzorgen tijdens de pauze. Is het mooi weer? Misschien dat onze culinaire expertise met de Big Green Egg dan goed van pas komt. Maar ook voor een gezellige lunch met vrienden in de eetkamer of achtertuin kan Marco Krispijn uw maaltijden bereiden.

Laat uw catering in Amsterdam voor de lunch verzorgen door een chef-kok

Wanneer u All About Cooking boekt voor de catering, dan kunt u rekenen op een hoge kwaliteit van uw lunch. Marco Krispijn is namelijk een absolute eersteklas kok met uitgebreide werkervaring in de beste restaurants. Hij heeft inmiddels een mooie prijzenkast bij elkaar gekookt en diverse belangrijke culinaire awards gewonnen. Wanneer onze catering in Amsterdam uw lunch verzorgt, kunt u dus rekenen op iets speciaals.

Boek de catering voor een toplunch in Amsterdam en omgeving

 

Behalve een mooi lunchbuffet, BBQ of een volledig menu kan Marco Krispijn ook een gezellige en smakelijk workshop organiseren. Misschien vindt u dit een leuk idee voor een lunch met uw werkteam of kookclub. Wilt u meer informatie over onze workshops of over een catering in Amsterdam voor een lunch? Bel ons dan op 06-38010276 of neem contact met ons op via ons contactformulier!

All About Cooking