06 - 38 010 276
info@allaboutcooking.nl

elk evenement een culinaire topper

All About Cooking

Culinaire verrijking met Big Green Egg-catering in Amsterdam

Voor elk feestje in de buitenlucht is een Big Green Egg een aanwinst. Hier kunt u werkelijk alles mee, zoals koken, bakken, grillen, stoven en roken. Een Big Green Egg hoort dus gewoon bij een geslaagd outdoor event. Nog beter wordt het als u gebruik maakt van de Big Green Egg-catering in Amsterdam van All About Cooking. U hoeft zich over het culinaire gedeelte van uw evenement dan geen zorgen meer te maken, want alles wordt geregeld.

Gember en citroen

Wij
staan voor u klaar

Bekijk events

Kies voor een Big Green Egg party op gastronomisch topniveau

Wanneer onze Big Green Egg-catering in Amsterdam aanwezig is op uw evenement, dan heeft u met een absolute topkok te maken. Chef-kok Marco Krispijn staat namelijk aan het roer van de Big Green Egg. Met zijn jarenlange ervaring in diverse hoogstaande restaurants en hotels tovert hij de mooiste gerechten op tafel. Bovendien heeft deze passievolle chef diverse interessante culinaire prijzen gewonnen. U geeft uw gasten dus een topculinaire belevenis wanneer u kiest voor All About Cooking!

Big Green Egg-catering Amsterdam: voor kleine en grote feesten

U kunt ons en onze Big Geen Egg voor allerlei gelegenheden inzetten. Wilt u uw verjaardag vieren met een klein gezelschap en mooie gerechten? Maak er dan een onvergetelijke dag van met de services van All About Cooking. Ook grote gezelschappen kunnen proeven wat Marco Krispijn kan met een Big Green Egg. Van bedrijfsfeest tot sporttoernooi: wij verzorgen de Big Green-catering in Amsterdam van elke gelegenheid. Neem eens een kijkje in ons fotoalbum en krijg een impressie van wat wij u kunnen bieden!

Bestel de services van All About Cooking

 

Behalve voor een catering kunt u Marco Krispijn ook boeken voor een demonstratie of workshop. Zo kunnen u en uw gasten van een expert leren hoe u alles haalt uit een Big Green Egg. Wilt u meer informatie of direct een workshop of onze Big Green Egg-catering in Amsterdam boeken? Vul dan ons contactformulier in of bel ons op via 06-38010276!

All About Cooking