06 - 38 010 276
info@allaboutcooking.nl

All About Cooking

Door de combinatie van passie, creativiteit en jarenlange ervaring als Chefkok bij onder andere Restaurant ’t  Jagershuis, Restaurant ’t Lagerhuys, Quartier Sud, Grand Hotel Krasnapolsky, De Barrier* (België), Grand Hotel Karel V,  Hotels van Oranje &  La Rive** weet Chefkok Marco Krispijn hoe hij met All About Cooking smaakvolle en culinaire belevingen voor elk individu kan verzorgen. 

Naast deze passie en de jarenlange ervaring heeft Chefkok Marco Krispijn prijzen gewonnen met verschillende kookwedstrijden en de nodige aandacht en onderscheidingen gehad vanuit de media.

zalm en kaviaar

In de media:

Wedstrijdervaring:

2015 3e prijs koude klasse Event TT culinair Assen 
2014 2e prijs koude klasse Event TT culinair Assen
2013   Deelname Wynand Vogel Bokaal
2013   1e prijs koude klasse Event TT Culinair Assen
2013   Deelname Gouden koksmuts
2012   Deelname Kook Olympiade Erfurt, Duitsland
2012  Persprijs Event TT  Culinair Assen
2012   2e prijs koude klasse vis Event TT Culinair Assen
2012   3e prijs koude klasse wild Event TT Culinair Assen
2012   3e prijs koude klasse vlees Event TT Culinair Assen
2012   Deelname Gouden koksmuts
2011   Deelname Wynand Vogel Bokaal
2011   3e  prijs Gouden Koksmuts,  Horecava
2010   2e prijs Culinary World Cup Luxemburg (Amsterdams Team)
2009  Lid van het Culinair Amsterdam Team
2009  4e prijs Gouden Koksmuts,  Horecava
2008   5e prijs Gouden Koksmuts,  Horecava
2005   1e prijs Horeca Entree Bestek,  Horecava
2003   1e prijs Horeca Entree Bestek,  Horecava
2003   Rational Combi Plus Award,  Horecava
2002   Mc Cain Zilveren Aardappel,  Horecava
2001   3e prijsConvenience Catering Troffee, Horecava
2001   2e  prijs Convenience Dessert Class, Horecava
2001   Hertog Award, Horecava
2000   1e prijs Jeugd Wereld Kampioenschap W. A.C.S.
1998   1e prijs Nederlands Kampioenschap Leerling-koks

All About Cooking