All About Cooking
Door de combinatie van passie, creativiteit en jarenlange ervaring als Chefkok bij onder andere Restaurant ’t Jagershuis, Restaurant ’t Lagerhuys, Quartier Sud, Grand Hotel Krasnapolsky, De Barrier* (België), Grand Hotel Karel V, Hotels van Oranje & La Rive** weet Chefkok Marco Krispijn hoe hij met All About Cooking smaakvolle en culinaire belevingen voor elk individu kan verzorgen.
Naast deze passie en de jarenlange ervaring heeft Chefkok Marco Krispijn prijzen gewonnen met verschillende kookwedstrijden en de nodige aandacht en onderscheidingen gehad vanuit de media.
In de media:
Wedstrijdervaring:
2015 3e prijs koude klasse Event TT culinair Assen
2014 2e prijs koude klasse Event TT culinair Assen
2013 Deelname Wynand Vogel Bokaal
2013 1e prijs koude klasse Event TT Culinair Assen
2013 Deelname Gouden koksmuts
2012 Deelname Kook Olympiade Erfurt, Duitsland
2012 Persprijs Event TT Culinair Assen
2012 2e prijs koude klasse vis Event TT Culinair Assen
2012 3e prijs koude klasse wild Event TT Culinair Assen
2012 3e prijs koude klasse vlees Event TT Culinair Assen
2012 Deelname Gouden koksmuts
2011 Deelname Wynand Vogel Bokaal
2011 3e prijs Gouden Koksmuts, Horecava
2010 2e prijs Culinary World Cup Luxemburg (Amsterdams Team)
2009 Lid van het Culinair Amsterdam Team
2009 4e prijs Gouden Koksmuts, Horecava
2008 5e prijs Gouden Koksmuts, Horecava
2005 1e prijs Horeca Entree Bestek, Horecava
2003 1e prijs Horeca Entree Bestek, Horecava
2003 Rational Combi Plus Award, Horecava
2002 Mc Cain Zilveren Aardappel, Horecava
2001 3e prijsConvenience Catering Troffee, Horecava
2001 2e prijs Convenience Dessert Class, Horecava
2001 Hertog Award, Horecava
2000 1e prijs Jeugd Wereld Kampioenschap W. A.C.S.
1998 1e prijs Nederlands Kampioenschap Leerling-koks